fbpx

Videodermatoscopie digitală


Videodermatoscopie – tehnologia cea mai avansată pentru depistarea cancerului de piele!

Știi câți oameni mor în fiecare în zi în lume din cauza melanomului, una dintre cele mai ucigătoare forme de cancer? Peste 55.000 de persoane își pierd viața anual din cauza lui! Cu ajutorul tău și folosind tehnologia de azi ne putem asigura că nu o să faci parte dintre ei!

Nimeni nu ar trebui să moară de melanom în zilele noastre! Pielea este organul cel mai ușor supus examinării, astfel încât folosindu-ne de videodermatoscopie (cea mai avansată tehnologie în depistarea cancerului de piele), putem identifica precoce orice leziune suspectă sau la risc de a se modifica și să o îndepărtăm în timp util.

Depistarea precoce a melanomului asigură o rată de supraviețuire de peste 95% deoarece este excizat înainte de a se întinde la alte organe.

Vă oferim primul sistem de videodermatoscopie Molemax HD din Targu- Mures!

Cel mai performant sistem video de dermatoscopie disponibil – MoleMax HD oferă o gamă largă de caracteristici construite cu o cameră Full HD de înaltă rezoluție, cu accesorii suplimentare precum previzualizarea ecranului LCD, transfer video complet digital fără conversii, control integrat al mouse-ului și afișaj cu ecran lat, dublu.

Molemax HD reprezintă standardul de excelentă în dermatoscopia digitală, dovedindu-se un instrument extrem de eficient pentru depistarea cancerului de piele, dar și a altor anomalii ale pielii. Acest sistem complex investighează în detaliu tegumentul și determină evoluția în timp a nevilor pigmentari (alunițelor). Funcția integrată de „body-mapping”  (cartografiere a intregului corp) permite să documentația fotografică a întregului corp și obținerea de imagini macro pentru a fi utilizate pentru documentare periodică, tratament cosmetic sau în orice alt scop.

  • În câteva secunde toți nevii sunt numărați digital și imaginile dermatoscopice sunt captate și asociate numerelor;
  • Sistemul Moleanalyzer ne oferă un scor de malignitate;
  • Semnele noi sau modificate sunt detectate la o singură scanare a întregului corp și medicul este avertizat asupra lor;
  • Imaginile noi captate sunt automat comparate și sistemul avertizează asupra oricăror modificări, uneori insesizabile ochiului uman;
  • Securitate maximă pentru pacient și pentru medic deopotrivă;

Toată lumea, indiferent de vârstă, ar trebui să își examineze anual pielea prin intermediul unui consult de specialitate și o videodermatoscopie!

videodermatoscopie digitială

Doriți o programare?

Nu ezitați să ne contactați!

Vreau o programare!
Vreau o programare!
Română