fbpx

Terapia vampir – plasmolifting


terapia vampir

Plasmolifting, cunoscută și sub numele de terapia vampir este o procedură eficientă de întinerire a pielii în care plasma proprie a pacientului/ pacientei bogată în trombocite este injectată în piele. Terapia vampir reprezintă cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțele proprii. Ea presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat. Astfel, procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen sunt stimulate pe termen lung. Terapia vampir sau tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume pentru a reîntineri pielea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor.

 

Prin această metodă factorii de creștere eliberați din trombocitele obținute din sângele pacientului vor induce proliferarea celulară, diferențierea celulelor stem și angiogeneza. Ca urmare structura pielii este reînnoită, își recapătă strălucirea, elasticitatea și ridurile devin netezite.

Ce beneficii are terapia vampir?

Acest tratament este ideal atât pentru regenerarea și întinerirea pielii, cât și pentru diminuarea ridurilor fine, refacerea fermității și îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Plus de asta, este una din puținele terapii care are efecte vizibile asupra ridurilor din jurul ochilor și a gurii. Prin terapia vampir, semnele îmbătânirii se atenuează treptat.

Recomandări înainte de efectuarea procedurii

Înainte de procedură, cu minim 2 zile înainte, este esențial consumul de lichide de minim 2 l/zi și o dietă variată și bogată în vitamine și proteine. Este de preferat să veniți nemachiată pentru a efectua procedura. Dacă aveți boli cronice, autoimune sau urmăriți un tratament medicamentos va trebui să discutați cu medicul curant.

În ziua procedurii se va preleva sângele prorpriu al pacientului într- o eprubetă specială, care va fi centrifugată, iar plasma astfel obținută se va injecta în pielea pacientului fie cu un ac fin și subțire fie cu dermapen.

Această procedură se adresează în special persoanelor care își doresc o îmbunătățire a aspectului fizic, dar care nu își doresc să apeleze la injectarea cu o substanță chimică sau artificială.

După acest tratament se recomandă evitarea folosirii saunei, solarului, piscinei, sălii de sport și a temperaturilor extreme.

Doriți o programare?

Nu ezitați să ne contactați!

Vreau o programare!
Vreau o programare!
Română