fbpx

Contact

Informații de contact

Str. Bolyai, Nr. 16, Ap. 6, Târgu Mureș
Luni-Vineri: 8:00-20:00

Localizare pe hartă

Formular de contact

  La Chiroderma, ne mândrim cu faptul că suntem membrii unei familii de medici cu renume, atât în Târgu Mureș cât și în Ardeal. Deoarece am vrut să menținem acest statut ani de-a rândul, ne-am hotărât că este de cuviință să înființăm o clinică polivalentă pentru a putea oferi pacienților noștri servicii medicale complete, de înaltă calitate, într-o atmosferă familială, plăcută și mai ales - de încredere. Astfel, în anul 2011 am înființat un cabinet de stomatologie, în care unicul nostru scop a fost să acoperim toate ramurile medicinei stomatologice, aprofundându-ne cunoștințele medicale în ceea ce privește chirurgia orală și maxilo-facială, endodonție, parodontologie dar și ortodonție. Mai mult de atât, pas cu pas ne-am extins și echipa medicală cu noi colegi cu pregătire la rang de excelență. Șase ani mai târziu, în 2017, în cadrul clinicii noastre ne-am decis să ne extindem cu noi ramuri ale medicinei - și anume cu dermatologia, estetică dermatologică și mică chirurgie. Pentru servicii de dermatologie și estetică, consultați cu încredere informațiile de contact Chiroderma.

   

  Prin urmare, așa a luat naștere noua clinică dermatologica, în care pacienții se pot bucura de servicii calitative desăvârșite,  la prețuri deosebit de atractive. La ce servicii medicale te poți aștepta dacă ne treci pragul? Pacienții care se decid să vină la clinica dermatologica dispun de servicii de dermatologie medicală precum examen dermatoscopic, crioterapie și electrocauterizare. Pe partea de estetică, la clinica dermatologica vei avea parte de următoarele servicii: mezoterapie cu microneedling, plasmolifting, injectare de botox, injectare de acid hialuronic, terapie cu enzime, peeling, hydrabeauty si tratament cu laser CO2 fracționat. Dacă vrei să beneficiezi de unul dintre aceste servicii, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi folosind informațiile de contact Chiroderma. În plus, în incinta clinicii noastre dispunem, de asemenea, de o gamă variată de aparatură modernă necesară atât pentru intervențiile chirurgicale, cât și pentru cele estetice și stomatologice. Mai departe, obiectivul nostru principal rămâne cel de a oferi tuturor pacienților noștri servicii medicale de înaltă calitate, într-un ambient familial și cât mai prietenos cu putință.

  Dacă vrei să ai parte de servicii medicale realizate de medici cu pregătire amplă în domeniu, contactează-ne folosind informațiile de contact Chiroderma!

  contact chiroderma
  Vreau o programare!
  Română