fbpx

Vrei să ai parte de servicii medicale la rang de excelență?

Programează o consultație.

Vreau o programare!

Echipa noastră


Dr.  Száva György Dániel

Dr. Száva György Dániel

Medic primar chirurg generalist la Clinica Chirurgie I din incinta SCJUM, cu o experiență vastă atât în domeniul chirurgiei generale cât și în chirurgia dermatologică.

Dr. Száva Andrea

Dr. Száva Andrea

Medic specialist dermatovenerolog in acest centru medical, absolventă al UMF Tg.Mureș, promoția 2012. Cunoștințele care au format-o ca dermatolog și experiența în domeniul dermatologiei și esteticii le-a dobândit atât în timpul rezidențiatului (Szeged, Budapesta și Tg.Mureș) cât și ca medic specialist prin participarea constantă la diferite cursuri de perfecționare și congrese din acest domeniu. Domeniile de interes sunt dermatologia adultului și a copiilor, dermatoscopia, estetica dermatologică. Este membru al: Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie (EADV), Societății Române de Dermato- Oncologie (SRDO), Societății Române de Dermatologie, Societatea Română de Dermatologie (SRD), Societatea Maghiară de Dermatologie (MDT), Societatea Internațională de Dermatoscopie (IDS) și în Uniunea Internațională Împotriva Infecțiilor Cu Transmitere Sexuală (IUSTI).

Dr. Száva Dániel Tamás

Dr. Száva Dániel Tamás

Absolvent ca șef de promoție al Facultății de Medicină Dentară Târgu Mureș, promoția 2011. Medic specialist chirurg oro-maxilo-facial, medic dentist, șef de lucrări la UMFST Tg.Mureș la Departamentul de Chirurgie OMF. Domeniul său de experiență și interes este vast, munca sa fiind dovada clară a calităților sale de chirurg omf dar și ca medic dentist. Este expert în tratamentele chirurgicale a tumorilor benigne și maligne ale feței, cavității orale și ale gâtului, în implantologie dentară, chirurgie dento-alveolară (extracții chirurgicale, rezecții apicale, odontectomii), tehnici de adiție osoasă și practică stomatologia generală, protezarea implantelor dentare, protetica dentară, tratamente odontale conservatoare și restaurative. Este autor și coautor la cărți și nenumărate articole cotate ISI.

Dr. Kiss Melinda

Dr. Kiss Melinda

Un dermatolog apreciat din acest centru medical, Dr. Kiss Melinda este medic specialist dermato-venerolog, cu formare profesională în multiple centre universitare precum Târgu Mureș, Cluj Napoca și Budapesta, este adepta medicinei bazate pe dovezi, printre ariile de interes se numără dermatoscopia formațiunilor melanocitare, bolile autoimune, trichoscopia, dermatologia pediatrică, venerologia și dermatologia estetică.

Dr. Sütő Antónia Andrea

Dr. Sütő Antónia Andrea

A absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș în anul 2015, după care a urmat cursurile de rezidențiat în specialitatea de ortodonție și ortopedie dento-facială. Pe parcursul anilor de rezidențiat a acumulat multă experiență, care s-a mai înmulțit de atunci. Adoră să lucreze cu copii și că această specialitate are o varietate în ceea ce privește vârsta pacienților și a cazurilor de rezolvat. Scopul doamnei doctor este ca toți pacienții să fie mulțumiți după tratamentul ortodontic și de a obține rezultate de durată.

Dr. Mazinger Zsolt

Dr. Mazinger Zsolt

Medic dentist, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din Târgu Mureș. După terminarea studiilor a început în forță munca în mai multe cabinete, din 2018 face parte din echipa Száva Dent, unde își exercită activitatea cu profesionalism și devotament. Domeniul principal de interes fiind stomatologia conservativă și restaurativă a dinților atât estetic cât și funcțional, dar are o afinitate și pentru stomatologia pediatrică.

Dr. Száva András János

Dr. Száva András János

Medic dentist având competență în implantologie , este fondatorul Clinicii Száva Dent , absolvent al Facultății de Medicină Dentară din Tg. Mureș.
Este un medic dedicat, adept al perfecționalismului, totodată o persoană calmă și empatică.
Din dorința de dezvoltare profesională participă anual la diferite cursuri si congrese.
Pasiunea domnului doctor este endodonția.
Domnul doctor a obținut competența de implantologie la București, tot acolo a terminat cursul Biolase.

Fekete Erzsébet - Asistent medical generalist

Fekete Erzsébet - Asistent medical generalist

Asistent medical generalist. Este o persoana harnica, ambitioasa, hotarata.

Baki Izabella - Asistent medical principal

Baki Izabella - Asistent medical principal

Asistent medical principal, cu o experienta vasta de peste 11 ani, cunostiintele dobandite de- alungul anilor la UPU SMURD si SCJU Mures le-a aprofundat prin participarea la diferite cursuri de perfectionare. Este o personalitate adorabila cu zambetul pe buze, empatica si mereu disponibila de a- I veni in sprijinul pacientilor clinicii Szava Dent. Sarcinile sale sunt efectuate cu profesionalism si pasiune.

Nagy Edina - Asistent medical

Nagy Edina - Asistent medical

Vreau o programare!
Română