fbpx

Estetică


În clinica noastră polivalentă oferim de asemenea și servicii de estetică, sub formă de: mezoterapie cu microneedling - Dermapen, terapie vampir - Plasmolifting, injectare de botox și acid hialuronic, terapie cu enzime și peeling chimic.

Mezoterapie cu microneedling – dermapen

Mezoterapia sau microneedling-ul reprezintă un tratament modern de estetica Mures, minim invaziv, ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazează pe utilizarea unui dispozitiv automat cu micro-ace (Dermapen) care vor penetra straturile pielii (dermul și epidermul) în mod controlat, fără a produce efecte adverse.

În ce constă?

Procedura de mezoterapie cu microneedling este o procedură medicală nechirurgicală folosită pentru hidratarea și catifelarea tenului. Mezoterapia presupune introducerea intradermică a unor amestecuri sau substanțe concentrate, ce conțin vitamine, aminoacizi, minerale și acid hialuronic. Această procedură ajută la regenerarea celulară a pielii, la tonifierea acesteia și la estomparea ridurilor.

Terapia vampir – plasmolifting

Plasmolifting, cunoscută și sub numele de Terapia Vampir, este o procedură de estetica Mures foarte eficientă de întinerire a pielii, în care plasma proprie a pacientului/ pacientei bogată în trombocite este injectată în piele.

În ce constă?

Terapia vampir reprezintă cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțele proprii. Ea presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat. Astfel, procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen sunt stimulate pe termen lung. Terapia vampir sau tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume pentru a reîntineri pielea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor.

Injectare de botox

Botoxul sau toxina botulinică de tip A, este o neurotoxină proteică derivată din bacteria Clostridium Botulinum, ce acționează local la nivelul mușchilor, blocând temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatură.

În ce constă?

Prin injectarea de botox, musculatura interesată nu se mai contractă și se relaxează determinând întinderea tegumentului supradiacent, ca rezultat pielea rămâne întinsă în timp ce musculatura facială netratată continuă să se contracte normal, permițând ca persoana să rămână cu o expresie facială neafectată.

Injectare de acid hialuronic

Acest acid hialuronic este o resursă importantă în dermatologia estetică, datorită calităților sale unice. Se folosește acid hialuronic în medicina estetică pentru augmentarea volumului zonei tratate.

În ce constă?

Se poate injecta acid hialuronic la nivelul buzelor pentru a genera volum, pentru a corecta micile asimetrii, a estompa ridurile fine și alte semne de îmbătrânire din jurul gurii. De asemenea, poate fi injectat acid hialuronic și la nivelul frunții, între sprâncene și la colțul ochilor, acolo unde pacienții se confruntă cu riduri fine sau profunde, cu diverse asimetrii sau pierderi de volum. Totodată, se poate injecta acid hialuronic și la nivelul bărbiei sau în pomeți pentru a crea și menține o proporție armonioasă a feței. Mai mult, acest serviciu de estetică poate fi realizat și pentru corecția liniei mandibulare.

Terapie cu enzime

De regulă, atunci când vorbim de terapie cu enzime, ne referim la enzimele medicale. Acestea reprezintă o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, în rejuvenarea tenului și în eliminarea celulitei. Terapia cu enzime este un serviciu de estetica Mures care prezintă o serie de beneficii relevante în abordarea anti-aging, anticelulitică și îmbunătățirea estetică a cicatricilor postacnee, hipertrofice, atrofice și diminuarea vergeturilor.

În ce constă?

Enzimele sunt proteine care există în corpul nostru, cu un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea și descompunerea substanțelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective și fiecare reacționează cu o anumită substanță.

Pentru a trata diverse probleme ale pielii și ale țesutului cutanat, precum fibroza, enzimele sunt: Lipază, Colagenază și Liază. Ele acționează sinergic împotriva procesului de fibrozare.

  • Liaza: Reduce retenția de fluide cauzată de edem (excesul de apă din organism).
  • Lipaza: Contribuie la eliminarea țesutului adipos localizat.
  • Colagenaza: facilitează tratarea fibrozei, estomparea cicatricilor de orice fel, diminuarea celulitei și a vergeturilor.

Peeling

Prin peeling chimic ne referim la acea procedură medicală efectuată de medicii dermatologi care urmărește corectarea unor probleme la nivelul pielii.

În ce constă?

Un peeling chimic presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea procesului natural de regenerare a pielii. În funcție de problemele pe care le prezintă fiecare pacient, medicul decide tipul de peeling necesar rezolvării problemei - riduri fine, cicatrici post-acnee, deshidratarea pielii provocate de soare și fumat, hiperpigmentare etc.

Vreau o programare!
ro_RORomână