fbpx

Rejuvenare facială cu laser fracțional CO2


Laserul CO2 Bison este conceput pentru a oferi soluții eficiente pentru rejuvenarea facială, tratarea ridurilor superficiale și profunde, a petelor pigmentare.

Această platformă laser este structurată pe 2 module

CO2 Estetic- destinat rejuvenării faciale, tratării laxității pielii, reducerea ridurilor, cicatricilor și hiperpigmentărilor.

CO2 Chirugical- utilizat pentru incizii, excizii dermale cu laserul ( formatiuni benigne, nev dermal, papiloame fibroepiteliale, keratoze seboreice, veruci vulgare, condiloame)
Deasemenea are incorporat opțiunea de sistem integrat de analiza pielii

Cum funcționează laserul fracțional?

În timpul procedurii laserul perforează pielea in milioane de microgăuri, vaporizând țesutul cu care intră în contact. Leziunile induse la nivelul pielii forțează organismal să vindece zona afectată, creând țesuturi noi, stimulând formarea de șesut de fibrină și colagen după ce stratul superficial al pielii a fost îndepărtat prin descuamare.

Cine poate beneficia de acest tratament?

Candidații ideali pentru acest tratament sunt persoane care se confruntă cu imperfecțiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbătrânirea prematură și laxitate. De asemenea se utilizeaza pentru imbunatatirea texturii cutanate si a cicatricilor atrofice reziduale dupa episoade de acnee severa.

Ce presupune procedura?

Pacienții resimt un disconfort moderat în timpul tratamentului, însă aplicarea în prealabil a unei anestezii locale fac procedura tolerabilă. Pentru modulele de tratament care presupun o intensitate mai ridicată, cum este în cazul inciziei/exciziei, se poate utiliza anestezie locala. Deasemenea, medicul poate recomanda administrarea de calmante în zilele post intervenție. După tratament, pielea va începe să se exfolieze, proces care poate dura până la 10 zile. De regulă se obține o îmbunătățire semnificativă doar după un singur tratament. În zilele de după tratament, pielea va arăta și se va simți mai catifelată și fermă.

Doriți o programare?

Nu ezitați să ne contactați!

Vreau o programare!
Vreau o programare!
Română