fbpx

Epilare progresiv definitivă


Noul laser Nd:Yag Ids permite realizarea procedurii de epilare progresiv definitvă pentru toate fototipurile, de la piele deschisă până la piele închisă la culoare.

Cum funcționează?

Fasciculele de lumină emise de laser sunt livrate prin aplicatorul special, la care este atașat un distanțier adaptat zonei tratate, urmând că aceste fascicule să fie absorbite de foliculul de păr și transformate într-o căldură puternică. Foliculul de păr este distrus în urma creșterii temperaturii fără ca țesuturile înconjurătoare să fie afectate.

Interfața flexibilă a aparatului permite setarea tipului de laser în funcție de fototipul pacientului. Firele de păr aflate în faza activă de creștere (anagenă) vor fi distruse, proces vizibil la aproximativ două săptămâni de la ședința de fotoepilare. Aproximativ 30-60% dintre firele de păr vor fi eliminate.

Precauții înainte de tratament
  • Trebuie evitată expunerea la soare cu 4 săptămâni înainte de ședința de fotoepilare;
  • Cu 3-4 saptamani inainte de epilarea definitiva nu se recomanda a se folosi nici o metoda care presupune smulgerea firelor (ceara, epilator electric, penseta); se pot folosi raderea sau crema depilatoare.
Etapele procedurii
  • Zona supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să nu fie preluată de melanină din aceste leziuni.
  • Se introduc setările în aparat: fototipul pacientului și tipul firului de păr
  • Se aplică gel pe zona pe care dorim sa o tratam si apoi se vor aplica pulsurile pe toată suprafața zonei tratate, iar pe durata procedurii se vor purta ochelari de protecție.

Doriți o programare?

Nu ezitați să ne contactați!

Vreau o programare!
Vreau o programare!
Română