fbpx

Stomatologie


Estetică dentară

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. De exemplu, plombele dentare albe, fotopolimerizabile, sunt o procedura obisnuita utilizata in tratarea dintilor cariati.

Ortodonția

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care tratează malocluziile, afecțiunile în care dinții nu sunt poziționați corect pe arcada dentară.

Pedodonția

Pedodontia, numita si stomatologie pediatrica, este specialitatea stomatologica limitata de varsta, care desfasoara masuri de preventie terapeutice pentru copii si adolescenti.

Parodontologia

Boala parodontală, cunoscută și sub denumirea de “parodontoză”, reprezintă afectarea structurilor care mențin dinții pe arcade.

Endodonție

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare.

Protetică

Protetica dentara este o arie a stomatologiei care se ocupa cu reconstructia dentitiei pacientului in vederea asigurarii unei danturi echilibrate estetic si functional.

Terapie Odontală

Medicul stomatolog va aprecia gradul de afectare al dintilor prin carie si va va recomanda cel mai eficient tratament pentru leziunea dvs. dentara.

Profilaxie

Specialitatea care are ca principal scop prevenirea cariei dentare și a bolii parodontale.

Vreau o programare!
Română